Cautare

1963 de rezultate pentru "detunata nr 2 cluj napoca" (2.73 secunde)
Presedintele PSD Cluj, deputatul Vasile Soporan, a anuntat vineri ca filiala sa va propune constituirea unui "bloc" al parlamentarilor clujeni alesi duminica, in asa fel incat acestia sa sustina toate initiativele benefice judetului, indiferent de partidele pe care le reprezinta.
Crin Antonescu a mentionat, la Realitatea TV, ca doreste sa faca o precizare pentru prima si spera pentru ultima oara, legata de faptul ca, sambata, in dezbaterea de la Cluj-Napoca, a aparut un episod, pe care nu l-a marcat ca atare in discutia cu Traian Basescu si pe care nu l-ar fi deschis niciodata daca nu ar fi avut o prelungire in presa si in comentarii.
Vineri, 28 Iulie 2011 a avut loc, la hotelul Golden Tulip din Cluj Napoca conferinta de presa prin care s-a anuntat lansarea proiectului MACS NV - Masuri Active pentru Combaterea Somajului.
Conform analizei preluate de un post de televiziune, in vizorul investitorilor imobiliari sunt in principal marile orase, precum Cluj, Arad, Timisoara, Brasov si Constanta, care promit si o rata de profit destul de buna.
Compania Nokia a inaugurat ieri, la Jucu, judetul Cluj, prima linie de asamblare a telefoanelor mobile în prezenta lui Juha Putkiranta, senior vice-president Nokia, a lui John Guerry, director Nokia România, si a autoritatilor locale si judetene.Deocamdata, au fost angajati 350 de muncitori, dar vor fi 500 în prima etapa a demararii productiei.
- FC Rubin Kazan - Atletico Madrid (in direct pe Digi Sport 2, de la ora 19.00) Arbitru: ... Stade de Gerland, Lyon (FRA) - CFR Cluj - Internazionale Milano (in direct pe Digi Sport 1 si Pro TV, de la ora 20.00, in tur: 0-2) Arbitru:
Provocarea mea incepe in Cluj Napoca, oras cosmopolit, centru universitar, nodul central al tarii, un punct foarte important al modei romanesti. ... In Cluj voi fi insotita si de doctorul stomatolog Adrian Mina, care va oferi sfaturi despre o ingrijire dentara de cinci stele, a declarat Dana Savuica.
Carla Dinu) Circulatia auto se desfasoara joi dimineata in conditii de iarna pe mai multe drumuri din judetele Vrancea, Buzau, Dambovita, Brasov, Valcea, Gorj, Cluj, Harghita, Neamt, Prahova si Arges.
CFR - Rapid 2-2. Meci spectaculos, final nebun, etapa excelenta pentru Farul Superliga, play-off, etapa 1 CFR Cluj - Rapid 2-2 (2-1) Au marcat: ... CFR Cluj: ... Constantin Radulescu", Cluj-Napoca Arbitru:
Cupa Romaniei, sferturi de finala CFR Cluj - FC Arges 1-0 (0-0) A marcat: ... CFR Cluj: ... Constantin Radulescu (Cluj-Napoca) Arbitru:
Liderii organizatiilor locale ale PSD din Cluj care au obtinut rezultate slabe la alegerile europene risca sa fie pedepsiti. Pedepsele pot sa mearga pana la retragerea sprijinului politic si inlocuirea unor viceprimari si consilieri locali, a declarat presedintele PSD Cluj, Valentin Cuibus.
Horatiu Ioani a urmat cursurile Universitatii de Medicina si Farmacie din Cluj.
- La Cluj ati ajuns in clasa a VII-a, cum v-ati acomodat? ... Dormea doua ore, dupa care scria pana la 2 noaptea. ... - Cum v-ati acomodat la Cluj? ... Noi si acum ne intalnim, colegii din clasa a VII-a si apoi cei de liceu, in fiecare an, la Cluj.
Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Marius Nicoara, nu-si pune problema preluarii vreunui portofoliu in Guvernul Tariceanu, urmand sa se ocupe mai departe de problemele judetului Cluj. "Raman consecvent pozitiei mele si vreau sa-mi duc mandatul de presedinte al Consiliului Judetean Cluj pana la capat.
PSD se afla in pragul sciziunii, dupa ce 43 de membri ai Comitetului Executiv al PSD Cluj au anuntat ieri ca intentioneaza sa demisioneze din partid, in urma atacurilor lui Marian Vanghelie si a pasivitatii de care a dat dovada Mircea Geoana in acest context.
Senatorul Vasile Dancu a fost ales, marti dupa-amiaza, in functia de presedinte al PSD Cluj. ... La conferinta de la Cluj, Dancu i-a transmis lui Mircea Geoana, prezent in sala, ca se bucura ca acesta a recunoscut meritele ardelenilor social-democrati.
Senatorul Vasile Dancu a fost ales, marti dupa-amiaza, in functia de presedinte al PSD Cluj. ... La conferinta de la Cluj, Dancu i-a transmis lui Mircea Geoana, prezent in sala, ca se bucura ca acesta a recunoscut meritele ardelenilor social-democrati.
De pe aceeasi pozitie de forta, PSD Constanta a reusit sa transforme in istorie asa-numitul grup de la Cluj, unul din polii puterii in partid, dupa ce a reusit sa-l convinga pe Mircea Geoana sa dizolve conducerea organizatiei.
Astfel, de filiala Bihor si Cluj se va ocupa Cristian Diaconescu, de Brasov si Alba - Titus Corlatean, de Mures - Miron Mitrea, de Arad - Ecaterina Andronescu, de Neamt - Gheorghe Nichita si de Giurgiu - Liviu Dragnea.
PSD Cluj va sesiza Autoritatea Electorala Permanenta solicitand luarea masurilor in cazul deciziei PNL de a desfasura o campanie de informare privind votul unimonal, pe care social-democratii o considera "o campanie electorala mascata".
google-analytics.com